Groeneaapjes.nl is opgericht voor (groot)ouders en verzorgers die kiezen voor duurzame producten bij de opvoeding van hun (klein)kinderen.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik gekeken naar de mogelijkheden om de ecologische voetafdruk van ons kindje klein te houden. Mijn aandacht is toen getrokken door de moderne wasbare luier die gemakkelijker is in gebruik. De leuke printjes en vrolijke kleurtjes en het vernieuwde ontwerp laat het stoffige imago van de wasbare luier verdwijnen. Om andere ouders bekend te maken met de wasbare luier heb ik deze webshop opgezet en hoop ik te kunnen helpen bij het maken van een bewuste keuze.

Naast de verzorging is het spelen en ontwikkelen van uw kindje zeker zo leuk en belangrijk. In webshop vindt je daarom eerlijk speelgoed (van FSC gekeurd hout en met de hand vervaardigd) en zwemartikelen (waaronder zwemvesten en zwemluiers). Ik wil producten aanbieden waar ik goede ervaring mee heb en denk dat ze ook voor uw kindje een aanvulling kunnen zijn. Wanneer u vragen heeft over één van de producten kunt u daarom altijd contact opnemen.

Hartelijke groet,
Simone van Groenaapjes.nl
 

Foto