Wetbag - Geckos
0 Reviews | Review toevoegen

Petit Lulu - Wetbag (luierzak) - Geckos

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 15,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een wetbag is een water-en geurdichte luierzak waarin gebruikte luiers in meegenomen kunnen worden. Een wetbag is ideaal om de luiers in te bewaren tijdens een dagje weg, op visite of bij een kinderdagverblijf. De wetbag van Petit Lulu heeft een handige lus die opengemaakt kan worden door een drukknoop en ergens aan opgehangen kan worden. De wetbag is verstelbaar in twee maten, klein kunnen er ca. 2 luiers in worden bewaard en groot ca. 6 luiers. Het verstellen is gemakkelijk door de wetbag dubbel te vouwen en met twee drukknopen vast te zetten. 

Na de luierperiode kan de wetbag alsnog gebruikt worden, bijvoorbeeld als zwemtas en/of als wetbag voor wasbare toetenpoetsers. 

Afmeting

ca. 30x45 cm

Materiaal

100% polyester

Wasinstructie

  • Wassen voor eerste gebruik
  • Max. 60˙C wassen
  • De wetbag mag niet in de droger
Voor de wasinstructies van de leverancier klik hier

Petit Lulu

Petit Lulu is opgericht door Lucie in 2012, vanwege een kleine markt, weinig aanbod wasbare luiers van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Dit maakte dat ze begon met het naaien van wasbare luiers voor haar pasgeboren kindje. Petit Lulu wordt gemaakt in Tsjechië en alle materialen bevatten een Oeko-tex of een gelijkwaardig keurmerk.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.