De voorgevormde luier maakt deel uit van een tweedelig luiersysteem en is het absorberende deel. Over de luier wordt een overbroekje geplaatst, het waterafstotende deel. In de voorgevormde luier kan een booster/inlegger worden geplaatst om de absorptie te verhogen. 


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
visibility

Bamboe - One Size - Ecru

Hu-Da - Bamboe - One Size - Ecru

22,95

visibility

Junior - Ecru

Hu-Da - Bamboe - Junior - Ecru

26,95

visibility

Katoen - One Size - Ecru

Hu-Da - Katoen - One Size - Ecru

22,95

visibility

Maxi/Night - Alpacas - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Alpacas - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Faddy Pandas - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Faddy Pandas - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Forest Friends - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Forest Friends - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Good Night - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Good Night - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Grey

Petit Lulu - Maxi/Night - Grey

26,50

visibility

Maxi/Night - Japanese Dolls - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Japanese Dolls - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Ladybirds in the Meadow - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Ladybirds in the Meadow - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Little Dolphins - Fluffy Organic

Petit Lulu - Maxi/Night - Little Dolphins - Fluffy Organic

27,50

visibility

Maxi/Night - Turquiose

Petit Lulu - Maxi/Night - Turquiose

26,50

   1  2 3  

De voorgevormde luier is zoals de naam al zegt voorgevormd en hoeft niet gevouwen of voorbereid te worden. Er zijn verschillende soorten en maten voorgevormde luiers. De luiers hebben aan de voorkant drukknoopjes om de luier te verkleinen, hierdoor kunnen ze een langere periode worden gedragen. 

Verschillende merken


Hu-Da

De voorgevormde luiers van Hu-Da bestaan uit vier variaties, de NewBornOne Size (katoen), One Size (bamboe) en de Junior (bamboe)

De One Size luiers zijn geschikt vanaf ca. 3,5 tot 15 kg tot en de Junior vanaf ca. 9 tot 20 kg. Alle drie de variaties worden geleverd met een daarbij behorende anatomische inlegger. De luiers kunnen worden verkleind middels drukknoopjes aan de voorkant. 

Petit Lulu

De Newborn luier van Petit Lulu is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en geschikt vanaf ca. 2 tot 6 kg. De luier sluit met drukknoopjes en heeft een speciaal knoopje zodat de luier niet over de navel heen valt. 

De One Size luier van Petit Lulu is geschikt vanaf ca. 4 tot 15 kg. De luier wordt standaard geleverd met een 4-laags booster en een fleece inlegger. 

De Maxi/Night luier van Petit Lulu is geschikt vanaf ca. 7 tot 16 kg. De luier is goed geschikt voor de grootplasser of voor de nacht. Het wordt geleverd met een lange en een korte booster voor extra absorptie. 

Bij Petit Lulu is er ook een keuze voor Fluffy Organic, dit staat voor zacht en biologische bamboe-biokatoenbadstof. Deze variant is ideaal voor baby’s/kinderen met een gevoelige en snel geïrriteerde huid. 

Popolini

De Panda Soft van Popolini is geschikt vanaf ca. 3 tot 15 kg. De luier sluit met klittenband en is één maat en wordt geleverd met een bijpassende booster.

De
UltraFit luier is wat hoger vallende luier die geschikt is vanaf ca. 3 tot 15 kg. Doordat de luier wat hoger uit valt, sluit hij mooi aan bij wat grotere kindjes. Het is middels drukknoopjes aan de voorkant nog te verkleinen. De luier is ook verkrijgbaar in de "organic" vraiant, deze is gemaakt van 100% biologisch katoen. 

De
One Size luier is geschikt vanaf ca. 3 tot 15 kg. De luier sluit met drukknoopjes en de hele luier is afgewerkt met een zachte rand. De luier is ook verkrijgbaar in de "organic" vraiant, deze is gemaakt van 100% biologisch katoen. 

TotsBots

Bamboozle Stretch : De Bamboozle Stretch is gemaakt van bamboe en verkrijgbaar in drie maten.
Maat 1 is geschikt vanaf ca. 2,7 tot 8kg.
Maat 2 is geschikt vanaf ca. 4 tot 16 kg. 
Maat 3 is geschikt voor boven de 16 kg, deze is alleen verkrijgbaar in ecru.

Overbroekjes

Over de voorgevormde luiers (basisluiers) moeten overbroekjes, ook wel covers genoemd, geplaatst worden. Het overbroekje hoeft niet perse van hetzelfde merk te zijn als de voorgevormde luier. Onderling combineren is mogelijk, zolang het overbroekje maar goed aansluit bij buik en beentjes. In de overbroekjes tabel kun je vinden welke overbroekjes over het algemeen passen over welke luier. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies