Three-in-one Giant
0 Reviews | Review toevoegen

ECOlunchbox – Three-in-one Giant

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 48,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De three-in-one Giant van ECOlunchbox is geschikt om een geheel complete lunch in mee te nemen. Hiermee is de lunchbox ideaal voor het hele gezin, voor volwassenen mee naar het werk en voor kinderen mee naar school. De lunchbox bestaat uit drie compartimenten en ieder is afzonderlijk af te sluiten. De twee grote rechthoekige delen hebben een inhoud van beide 828 ml en worden bij elkaar gehouden met een handige klip. In het bovenste compartiment zit een snackcontainer met een inhoud van 140 ml. De lunchbox is geheel vrij van schadelijke en hormoon verstorende stoffen. Het wordt verantwoord geproduceerd in een fabriek in India, welke gecertificeerd is voor goede milieu- en arbeidsomstandigheden. 

Afmeting :
17,8 x 13x3 x 7,6 cm

Materiaal :
100% roestvrij staal

De lunchbox mag in de vaatwasser en is niet geschikt voor in de magnetron. De lunchbox kan in de oven bij gemiddelde temperatuur om het voedsel op te warmen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.