Het snap-in-one (SIO) systeem is een tweedelig systeem. In een overbroekje worden boosters vast geklikt en kan daarna in één handeling worden omgedaan. Hiermee heb je het gemak van een alles in één systeem bij het aan doen met alleen iets meer voorbereiding. Bij het verschonen hoeven meestal alleen de inleggers te worden verwisseld en kan het overbroekje meerdere keren gebruikt worden.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Newborn luier (SIO) - Blauw

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Blauw

13,95

visibility

Newborn luier (SIO) - Geel

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Geel

13,95

visibility

Newborn luier (SIO) - Grijs

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Grijs

13,95

visibility

Newborn luier (SIO) - Groen

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Groen

13,95

visibility

Newborn luier (SIO) - Rood

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Rood

13,95

25%
visibility

Newborn luier (SIO) - Voordeelbundel

Close Pop-In - Newborn luier (SIO) - Voordeelbundel

100,00

75,00

Het voordeel van het SIO systeem is het gemak met verschonen. Na het vastklikken of schuiven van de boosters kan de luier in één handeling worden omgedaan. Het nadeel van het snap-in-one systeem is dat de absorptie, afhankelijk van welk merk er gebruikt wordt, lager is dan een voorgevormd systeem. Voor s ’nachts of oudere kinderen kan de absorptie te weinig zijn en wordt een basis luier met meer absorptie aangeraden, zoals een voorgevormde luier. 

Verschillende merken


TotsBots

TotsBots heeft een Bamboozle Wrap overbroekje waarin Bamboozle Pads worden geplaatst. De Bamboozle Pads bestaan uit een grote en een kleine booster welke afzonderlijk en samen gebruikt kunnen worden. De Bamboozle Wrap is verkrijgbaar in twee maten.
Maat 1 ca. 3 - 8 kg
Maat 2 ca. 4 - 16 kg
 

Petit Lulu

Petit Lulu heeft een SIO systeem welke geschikt is vanaf geboorte tot ca. 16 kg. Het SIO Basis systeem past in een newborn cover en is geschikt om direct na geboorte tot ca. 6 maanden te gebruiken. Hierna kan de SIO Basis in een One Size overbroekje worgen gebruikt. De SIO Basis is uit te breiden met een korte inlegger en een lange inlegger, afhankelijk van de nodige absorptie. De SIO luier is ook in één geheel aan te schaffen, de SIO Compleet. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies