Bamboe Pleisters - Coconut Oil - Kids
0 Reviews | Review toevoegen

Patch - Bamboe Pleisters - Coconut Oil - Kids - 25 stuks

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 6,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

PATCH COCONUT OIL bamboe pleisters zijn speciaal gemaakt voor kinderen, met een afdruk van een schattige pandabeer. De pleister is de ideale wondafdekking om kleine snij-en schaafwonden te helpen herstellen. De PATCH pleisters zijn gemaakt van 100% organische bamboevezel en geheel vrij van storende en irriterende chemicaliën. Het gaasverband is verrijkt met kokosolie om kleine schaafwonden te verzachten en de huid te ondersteunen. In tegenstelling tot de "standaard" pleister is in de PATCH pleister geen latex verwerkt. Hiermee is de pleister geschikt voor alle (gevoelige) huidtypen. De pleister en de verpakking zijn biologisch afbreekbaar. Na ca. 10 weken is het in zijn geheel gecomposteerd. De verpakking bevat 25 pleisters. 

Materiaal

100% organische bamboevezel
Kokosolie

PATCH 

PATCH is ontstaan toen James Dutton (de oprichter van Nutricare) merkte dat, tijdens de ontdekkingstochten van zijn zoon, zijn huid slecht reageerde op een standaard wondafdekking en de wond zelfs erger maakte. Hij maakte het zijn missie om erachter te komen waarom, raakte gemotiveerd om betere alternatieven te vinden. Hij ontdekte dat Charlie niet alleen was met allergische reactie op de gewone pleister. PATCH is een natuurlijk alternatief en gemaakt van 100% organische bamboevezels en geheel vrij van irriterende en storende chemicaliën. In de PATCH pleister is in tegenstelling tot de 'gewone' pleister geen latex verwerkt, hiermee is de pleister geschikt voor alle (gevoelige) huidtypen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.