Het overbroekje, ook wel cover genoemd, is het waterafstotende deel van een tweedelig luiersysteem en wordt over de vouwluier of voorgevormde luier geplaatst. De meeste overbroekjes, met uitzonderling van de pull-up broekjes kunnen worden versteld door middel van drukknopen aan de voorkant. Het overbroekje hoeft niet perse van hetzelfde merk te zijn als de voorgevormde luier. Onderling combineren is mogelijk, zolang het overbroekje maar goed aansluit over de luier en bij buik en beentjes. 


Petit Lulu - Newborn Cover

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Petit Lulu - One size Cover

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Petit Lulu - Optrekbroekjes (WOL)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Petit Lulu - Optrekbroekjes (PUL)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

TotsBots - Bamboozle Wrap

Bekijk productenkeyboard_arrow_right
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Blümchen - Overbroekje - Bloemen

Blümchen - Overbroekje - One Size - Bloemen

13,79

visibility

Blümchen - Overbroekje - Vossen

Blümchen - Overbroekje - One Size - Vossen

13,79

Er zijn verschillende maten en merken, hieronder in het kort beschreven per merk wat voor overbroekjes er worden aangeboden.  

Verschillende merken


TotsBots

De Peenut Wrap is verkrijgbaar in drie maten. 
maat 1 ca. 2,7 - 8 kg
maat 2 ca. 4 - 16 kg
maat 3 ca. > 16 kg

De Peenut Wrap is verstelbaar door middel van drukknoopjes aan de voorkant en in het overbroekje kunnen Peenut Pads worden geklikt, hiermee is het tevens een deel van een snap-in-one (SIO) systeem. 

Petit Lulu

Petit Lulu levert verschillende systemen in verschillende maten vanaf pasgeboren baby tot aan een kind van ca. 17 kg. De pull overbroekjes zijn afgewerkt met een zacht fleece randje, ideaal voor de gevoelige huid. 

De Newborn Cover (ca.2-6 kg), One Size Cover (ca.4-15 kg), XL-Cover (ca.12-17 kg) zijn dezelfde soort overbroekjes alleen verschillende maten. Ze zijn aan de voorkant verstelbaar door middel van drukknoopjes en sluiten af met klittenband. 

De Pull-Up (PULLen Pull-Up (Wol) zijn beide optrekbroekjes. Ze komen in verschillende maten en zijn geschikt vanaf ca. 4 tot meer dan 12 kg. De optrekbroekjes zitten soepel bij de buik en beentjes en laten geen striemen achter. 

Popolini

In het assortiment zitten verschillende overbroekjes van Popoloni, wolbroekjes (optrek), wolwikkel (WoolWrap) en het PUL overbroekje (PopoWrap).  

De wolbroekjes zijn net als de Petit Lulu optrekbroekjes, echter zit de buikrand hoger en daarmee is het een nog betrouwbaarder overbroekje. De wolbroekjes zijn gemaakt van 100% merino wol. 

De PopoWrap is een overbroekje gemaakt van PUL en sluit met klittenband op de middel. Bij de beentjes is de PopoWrap zo genaaid dat het ruim bij de beetjes zit, hierdoor is er weinig kans op druklekkage via de beentjes. Het is verkrijgbaar in verschillende maten.
S ca. 3 - 6 kg
M ca. 5 - 10 kg
L ca. 9 - 15 kg
XL ca. > 14 kg

De WoolWrap is een wolwikkel, of ook een wolbroekje genoemd. Het is een overbroekje zoals de PopoWrap alleen dan gemaakt van wol. Hiermee is het geschikt voor de wasbare luier mama die alleen gebruik wilt maken van natuurlijke materialen. 

Bambino Mio

Bambino Mio heeft een overbroekje, genaamd MioDuo welke verkrijgbaar is in twee maten, maat 1 (<9kg) en maat 2 (>9kg). De MioDuo heeft een dubbele elastische sluiting bij de beentjes en taille, aan zowel de voor- als achterkant. 

Blümchen

Het overbroekje van Blümchen is een pull overbroekje welke sluit met klittenband. Het overbroekje is ruim en valt bijna over iedere voorgevormde en vouwluier. De One Size is geschikt vanaf ca. 3,5 kg en komt in verschillende designs. 

Overbroekjestabel


In de overbroekjes tabel kun je vinden welke overbroekjes over het algemeen passen over welke luier. Heb je aanvullingen? Laat het aan ons weten, wij horen dat graag! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.