Oval
1 Reviews | Review toevoegen

ECOlunchbox – Oval

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De ECOlunchbox Oval bestaat uit twee delen, een lunchbox en een kleinere cup welke wordt afgesloten met een lekvrij siliconen deksel. De cup is ideaal voor vloeibare voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld een dipsaus, sladressing of een sausje. De inhoud hiervan is ca. 180 ml. Het deksel van de lunchbox wordt afgesloten met een handige klip, de lunchbox is niet 100% lekvrij. De lunchbox heeft een inhoud van ca. 700 ml. De lunchbox is geheel vrij van schadelijke en hormoon verstorende stoffen. Het wordt verantwoord geproduceerd in een fabriek in Thailand, welke gecertificeerd is voor goede milieu- en arbeidsomstandigheden. 

Afmeting :
16,5 x 12,7 x 5 cm 

Materiaal :
100% roestvrij staal

De lunchbox mag in de vaatwasser en is niet geschikt voor in de magnetron. De lunchbox kan in de oven bij gemiddelde temperatuur om het voedsel op te warmen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

O. Eichhorn - 28-10-2020 09:29

Heel praktisch ontwerp en blij dat de plastic zakjes en de versleten plastic broodtrommel niet meer nodig zijn. Ruim genoeg voor 6 boterhammen. O ja ook nog eens heel mooi!