Bambino_Mio_Oefenbroekje
Oefenbroekje - Roze olifant
0 Reviews | Review toevoegen

Bambino Mio - Oefenbroekje - Roze olifant

€ 8,99
€ 7,19
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

De optrekbroekjes van Bambino Mio zijn ideaal bij de zindelijkheidstraining. Je peuter kan eenvoudig het broekje aan- en uitrekken en door een verborgen waterbestendige laag kan het kleine ongelukjes tegenhouden. 

  • Een stoffen katoenmix lekker zacht voor de huid van jouw kindje.
  • Zorgt ervoor dat peuters nattigheid kunnen voelen en dat de kleding minder vaak verschoond hoeft te worden.

Materiaal

80 katoen, 20% polyester, binnenkant is gelamineerd met polyurethaan.

Wasinstructie

  • Wassen voor eerste gebruik
  • Max. 60˙C wassen
  • Drogen bij voorkeur aan de waslijn, mag in de droger bij lage temperatuur

Voor de wasinstructies van de leverancier klik hier. ​​​​​​

Bambino Mio

Bambino Mio is opgericht door Guy en Jo in 1997 en een bedrijf afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Tijdens hun reis door India kregen zij een idee wat de wereld voor hun zou veranderen. Nu 20 jaar later, 3 kinderen, over 100 awards en verkoop in meer dan 50 landen wereldwijd is Bambino Mio een van de wereldleiders in wasbare luiers. Het bedrijf mag dan wel enorm gegroeid zijn, maar de kernwaarden zijn nooit veranderd. Ze wilde graag hoge kwaliteit producten, betaalbaar en in leuke designs.  Ze zijn doelgericht wil Bambino Mio onze planeet beschermen. Ze laten de producten verantwoordelijk produceren en ze zijn van de hoogste kwaliteit, zodat ze een levenlang meegaan. Bambino Mio is autenthiek. Winst is geen primaire reden, maar in teruggeven aan de wereld op hun heen. De klant staat centraal, denken ze groen en omarmen ze de diversiteit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.