Popolini_Luierklemmetje_Snappie
Luierklemmetje
0 Reviews | Review toevoegen

Snappi - Luierklemmetje

€ 2,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Het luierklemmetje is gemaakt voor het makkelijk sluiten van prefolds of hydrolfiele luiers in plaats van een "eng prikkende" veiligheidsspeld. Het luierklemmetje heeft dezelfde werking als een verbandklemmetje, links, rechts en onderaan vasthaken. Dankzij het luierklemmetje blijft de luier stevig op zijn plaats. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Maak het eenvoudig schoon met warm water en zeep. 

Tip!

Alleen een luierklemmetje nodig? Betaal alleen de kosten van een postzegel, stuur een berichtje incl. je adres dan maken wij de order voor je aan.

Popolini

Popolini is Oostenrijks familiebedrijf momenteel gerund door de tweede generatie. Al bijna 30 jaar en 2 generaties lang hebben ze ervaring met hun eigen kinderen, om die reden kunnen ze een divers, ecologisch en modern assortiment aanbieden. De producten worden deels in Oostenrijk gemaakt, maar grotendeels in Hongarije. De producten worden onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van verantwoorde materialen, het grootste deel van de producten zijn GOTS gecertificeerd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.