Sheepish Grins_Lanolin Nurshing Mom_ Lanoline tepelzalf
Lanoline tepelzalf
0 Reviews | Review toevoegen

Sheepish Grins - Lanoline tepelzalf

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De lanoline tepelzalf van Sheepish Grins verzorgt en beschermt de droge, gebarsten en gesprongen huid. Het zorgt voor langdurige hydratatie wat helpt om scheurtjes te voorkomen, het verminderen van de pijn en te genezen. Het is speciaal ontworpen voor het gebruik bij borstvoeding en veilig voor je pasgeboren kindje.

De lanoline tepelzalf is 100% zuivere lanoline zonder toevoegingen.

Gebruik bij borstvoeding

Was en droog na de borstvoeding de tepels en breng een laagje lanoline aan. Masseer om de opname te bevorderen. De lanoline zalf mag dagelijks worden gebruikt.

Gebruik bij wasbare luiers

Lanoline kun je ook gebruiken als luierbalsem. Bij het gebruik van wasbare luiers is het aangeraden een inlegvel te gebruiken.

Sheepish Grins

Sheepish Grins is opgezet door Audrey en is gevestigd in Texas. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in handgemaakte, (verzorgings-) producten van hoge kwaliteit. Audrey en haar familie streeft naar producten die geschikt zijn voor het gehele gezin en daarnaast ook weinig impact hebben op het milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.