KLEAN KANTEEN is een familiebedrijf met een missie. Klean Kanteen heeft de eerst roestvrij stalen- herbruikbare drinkfles geintroduceerd in 2004, omdat ze een drinkfles om de markt wilde brengen de vrij is van schadelijke- en giftige stoffen. 
Vandaag de dag is Klean Kanteen een gecertificeerd B Corporarion, ze maken niet alleen de hoogste kwaliteit herbruikbare producten, ze werken hard om er alles aan te doen om de vervuiling van "single-use" producten tegen te gaan. Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
visibility

Babyfles - 148ml

Kid Kanteen - Babyfles - 148ml

20,95

visibility

Babyfles - 266ml

Kid Kanteen - Babyfles - 266ml

22,95

visibility

Babyfles Speen - 2 pcs

Kid Kanteen - Babyfles Speen - 2 pcs

6,95

visibility

Bamboo Cap Classic

Klean Kanteen - Bamboo Cap Classic - draaidop

13,95

visibility

Cafe Cap Onderhoudsset

Klean Kanteen - Cafe Cap Onderhoudsset

5,20

visibility

Classic Cap Onderhoudsset

Klean Kanteen - Classic Cap Onderhoudsset

5,20

visibility

Drinkfles - Classic - 0,8L - Shale Black

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Shale Black, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,5L - Brushed Stainless

Klean Kanteen - Classic Single Wall - 0,5L - Brushed Stainless, Sport Cap

20,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,5L - Coastal Waters

Klean Kanteen - Classic Single Wall - 0,5L - Coastal Waters, Sport Cap

20,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,5L - Shale Black

Klean Kanteen - Classic Single Wall - 0,5L - Shale Black, Sport Cap

20,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,5L - Sierra Sunset

Klean Kanteen - Classic Single Wall - 0,5L - Sierra Sunset, Sport Cap

20,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,5L - Winter Plum

Klean Kanteen - Classic Single Wall - 0,5L - Winter Plum, Sport Cap

20,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Coastal Waters

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Coastal Waters, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Lemon Curry

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Lemon Curry, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Sierra Sunset

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Sierra Sunset, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Winter Plum

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Winter Plum, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 1,2L - Shale Black Mat

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 1,2L - Shale Black Mat, Loop Cap

29,95

visibility

Dust Cover

Klean Kanteen - Dust Cover - Sport Cap 3.0

1,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Beach Bum

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Beach Bum, Ocean Sippy Cap

17,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Brushed Stainless

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Brushed Stainless, Green Sippy Cap

17,95

   1  2 3 4 5  

Het bedrijf

In 2002 waren er geen roestvrijstalen waterflessen voor persoonlijke hydratatie en de gezondheids- en milieuproblemen in verband met plasticgebruik waren niet algemeen bekend. Robert Seals, de uitvinder en oprichter van Klean Kanteen®, zag de problemen vroeg en begon het eerste prototype te combineren met dingen die hij kocht bij de plaatselijke ijzerhandel in Chico, Californië.

In 2004 introduceerde Robert de 27 oz Klean Kanteen op de markt om mensen een betere optie te geven dan plastic en gevoerde aluminium flessen: een veilige, gezonde, lichtgewicht, herbruikbare fles zonder bisfenol A (BPA) en andere giftige stoffen. De missie om superieure oplossingen te bieden en mensen te helpen betere beslissingen te nemen, was begonnen! In die vroege dagen werden Klean Kanteens gedeeld met mensen op muziekfestivals, milieu-beurzen, openluchtrecreatie-evenementen en andere soorten bijeenkomsten.

Het stokje werd in 2005 aan de familie Cresswell overgedragen en ze hebben voortgebouwd op de oorspronkelijke visie van Seals door een steeds groter wordende lijn duurzame roestvrijstalen oplossingen te ontwikkelen om giftig plastic te vervangen en containervervuiling voor eenmalig gebruik te vervangen. Met het mentorschap van hun vader Darrel Cresswell hebben broer / zusterteam Jeff Cresswell en Michelle Kalberer het bedrijf door de uitdagingen van groei en expansie geleid en staan ​​ze beide aan de top van het goede doel van het bedrijf en beleidsbeïnvloeding.

"Bij Klean Kanteen is onze toewijding aan u en de planeet bepalend voor alles wat we doen. Van onze roestvrijstalen creaties tot het bedrijf dat we houden, zijn we vastbesloten om gezonde, hoogwaardige goederen te maken die trouw een leven lang  items zullen vervangen voor eenmalig gebruik. Onze hoop is dat u onze producten jaren en zelfs decennia opnieuw zult gebruiken. Eén kopje, fles en container per keer levert op ... tot grote resultaten. " - Jeff en Michelle, mede-eigenaren, broer en zus

In 2007 en 2008 begonnen reguliere media te rapporteren over de gevaren van BPA. Verspreiding van het woord en veel consumenten die op zoek waren naar een gezond, veilig, milieuvriendelijk alternatief voor plastic en beklede aluminium flessen wendden zich tot Klean Kanteen. Telefoons bleven rinkelen terwijl ze zich klaarmaakten om de bestellingen af te handelen. Ongeveer een jaar later maakte de Great Pacific Garbage Patch nationaal nieuws en de milieuschade veroorzaakt door plasticvervuiling drong door tot in het collectieve bewustzijn. Landelijk, zelfs wereldwijd, zien we een enorme verschuiving van plastic flessen voor eenmalig gebruik omdat meer mensen kiezen voor een gezondere navulbare optie, vaak een Klean Kanteen. Het is inspirerend om veranderingen van deze omvang in zo'n korte tijd te zien en versterkt onze overtuiging dat kleine veranderingen een enorm verschil kunnen maken.

Terwijl Klean Kanteen ernaar streeft consumenten aan te moedigen en te ondersteunen bij het maken van duurzame en gezonde keuzes, blijft Klean Kanteen werken aan dezelfde doelen binnen hun bedrijf.
Sinds de eerste Kanteen in 2004 uitbracht, zijn belangrijke stappen gezet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Klean Kanteen is in 2008 lid geworden van 1% voor The Planet en hebben meer dan 1% van hun jaarlijkse verkoop gedoneerd aan non-profitorganisaties die zich inzetten voor de bescherming en bevordering van de gezondheid van onze geweldige planeet.

In 2012 is Klean Kanteen vol trots toegetreden tot de gelederen van Certified B Corporations. Het voldoen aan de strenge en onafhankelijke B Corp-normen voor prestaties, verantwoording en transparantie is het soort uitdaging waar ze van houden en hun deelname zal hun de komende jaren blijven leiden. Naast het nemen van bedrijfsbeleid dat milieu- en eerlijke arbeidspraktijken ondersteunt, werkt Klean Kanteen samen met gelijkgestemde non-profitorganisaties en milieuorganisaties die werken aan het informeren van het publiek over gezondheids- en milieukwesties.

"En wie zijn is de die Klean Kanteen-familie eigenlijk?" zou je kunnen vragen.
Ze zijn vaders, moeders, zussen, broers, kinderen en vrienden. Ze zijn een klein, familiebedrijf en geëxploiteerd bedrijf in Noord-Californië met meer dan 30 jaar geschiedenis en een blijvende toewijding aan uitstekende producten en diensten. Ze behandelen hun klanten als goede buren en hun partners als lieve vrienden. Ze hebben belanghebbenden, geen aandeelhouders, en hun bottom line is eenvoudig: betaalbare, veilige, gezonde, hoogwaardige producten en accessoires leveren en gezondheid, duurzaamheid en milieubewustzijn bevorderen en aanmoedigen.

Klean Coat

De Klean Coat® is speciaal ontwikkeld door Klean Kanteen. De coating staat voor duurzaamheid en veiligheid voor mens en milieu, voor de producerende medewerker tot de gebruiker. De coating is een chipbestendige, duurzame afwerking die met zorg is ontworpen om bestand te zijn tegen uw avontuurlijke leven. 

De Klean Coat® is vier maal duurzamer dan de vorige afwerking. Belangrijk is om de impact op ons milieu te vermideren door producten te produceren die lang meegaan. De coating is er klaar voor om een leven lang mee te gaan en er na jaren van avontuur nog fantastisch uit te blijven zien.  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.