Faunaspeelgoed_Jumper_Eend
Eend met kleintje
0 Reviews | Review toevoegen

Faunaspeelgoed - Houten jumper - Eend met kleintje

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 19,95
€ 15,97
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De houten jumper (mobiele) van Faunaspeelgoed worden gemaakt van FSC gekeurd esdoornhout en geverfd met kindvriendelijke verf. De jumpers zijn stuk voor stuk uniek en worden met de handgemaakt.

Personaliseren
Het is mogelijk de jumper te personaliseren met bijv. een naam. Kies in het menu voor met opdruk en beschrijf in het vlak erboven de gewenste tekst. De letters zijn mogelijk in verschillende kleuren : geel, oranje, rood, roze, paars, licht blauw, donker blauw, licht groen, donker groen, wit en zwart. Geef in het tekstvlak tussen haakjes { ... } de gewenste kleur.

Afmeting
ca. 19,5 cm x 14 cm x 12,5 cm

Materiaal
FSC gekeurd esdoornhout

Faunaspeelgoed
Faunaspeelgoed staat voor 100% handgemaakt speelgoed, het is een klein familiebedrijf wat gevestigd is in Transsylvanië. Al het speelgoed wordt door de eigenaar zelf ontworpen en samen met zijn familie met veel plezier gemaakt tot een uniek, handgemaakt en kindveilig eindproduct.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.