Dust Cover
0 Reviews | Review toevoegen

Klean Kanteen - Dust Cover - Sport Cap 3.0

€ 1,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Een stofbeschermer, ook wel dust cover genoemd, is een fijn kapje wat je over de drinktuit kan schuiven. Hiermee beschermt het de drinktuit voor stof en viezigheid. De stofbeschermer is geschikt voor de Sport Caps van Klean Kanteen.

Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en groen. 

Tip! 
Alleen een dust cover nodig? Betaal alleen de kosten van een postzegel, stuur een berichtje incl. je adres dan maken wij de order voor je aan.

Klean Kanteen

Klean Kanteen is een familiebedrijf met een missie. Klean Kanteen heeft de eerst roestvrij stalen- herbruikbare drinkfles geintroduceerd in 2004, omdat ze een drinkfles om de markt wilde brengen de vrij is van schadelijke- en giftige stoffen. Vandaag de dag is Klean Kanteen een gecertificeerd B Corporarion, ze maken niet alleen de hoogste kwaliteit herbruikbare producten, ze werken hard om er alles aan te doen om de vervuiling van "single-use" producten tegen te gaan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.