Er zijn verschillende (baby) drinkflessen en drinkbekers in het assortiment van Groene Aapjes. Ze zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Drinkflessen voor de groot en klein, voor onderweg en op het werk.


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
visibility

Babyfles - 148ml

Kid Kanteen - Babyfles - 148ml

20,95

visibility

Babyfles - 266ml

Kid Kanteen - Babyfles - 266ml

22,95

visibility

Babyfles Speen - 2 pcs

Kid Kanteen - Babyfles Speen - 2 pcs

6,95

visibility

Bamboo Cap Classic

Klean Kanteen - Bamboo Cap Classic - draaidop

13,95

visibility

Cafe Cap Onderhoudsset

Klean Kanteen - Cafe Cap Onderhoudsset

5,20

visibility

Classic Cap Onderhoudsset

Klean Kanteen - Classic Cap Onderhoudsset

5,20

visibility

Drinkfles - Classic - 0,8L - Shale Black

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Shale Black, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Lemon Curry

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Lemon Curry, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Sierra Sunset

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Sierra Sunset, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 0,8L - Winter Plum

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 0,8L - Winter Plum, Sport Cap

22,95

visibility

Drinkfles Classic - 1,2L - Shale Black Mat

Klean Kanteen - Classic Single Wall - Drinkfles - 1,2L - Shale Black Mat, Loop Cap

29,95

visibility

Dust Cover

Klean Kanteen - Dust Cover - Sportdop

1,95

visibility

Flessenborstel - Extra Smal

Eco Living - Flessenborstel - Extra Smal

6,45

visibility

Flessenborstel - Medium

Eco Living - Flessenborstel - Medium

7,45

visibility

Flessenborstel - Smal

Eco Living - Flessenborstel - Smal

6,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Beach Bum

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Beach Bum, Ocean Sippy Cap

18,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Brushed Stainless

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Brushed Stainless, Green Sport Cap 3.0

18,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Bubble Gum

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Bubble Gum, Fuxia Sippy Cap

18,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Bubble Gum

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Bubble Gum, Fuxia Sport Cap 3.0

18,95

visibility

Kid Kanteen - Classic - 355ml - Sharks

Klean Kanteen - Kid Kanteen Classic - 355ml - Sharks, Blue Sippy Cap

18,95

   1  2 3 4 5 6  

In het assortiment zitten verschillende drinkflessen van Klean Kanteen. Er is onderscheid te maken tussen enkelwandige en dubbelwandige drinkflessen. De dubbelwandige drinkflessen zijn thermosflessen of thermosbekers. Hierin blijven de dranken heerlijk warm of juist koel. In de onderstaande tabellen is een overzicht geplaatst welke fles of drinkbeker er in welke uitvoering aanwezig is in de webshop. 

Drinkflessen


 
Drinkflessen (enkelwandig)
uitvoering inhoud kleur dop
Babyfles 148 ml brushed stainless slow flow speen
Babyfles 266 ml brushed stainless medium flow speen
Classic 355 ml diverse kleuren Sippy Cap
Classic 355 ml diverse kleuren Sport Cap
Classic 532 ml diverse kleuren Sport Cap
Classic 800 ml diverse kleuren Sport Cap
Classic 1182 ml diverse kleuren Loop Cap
 
Drinkflessen (dubbelwandig)
uitvoering inhoud kleur dop warm koud
Kid Kanteen - Classic Insulated 355 ml diverse kleuren Sport Cap 12 uur 40 uur
TK Pro 500 ml brushed stainless / shale black TK Closure 20 uur 70 uur
TK Pro 750 ml brushed stainless / shale black TK Closure 28 uur 90 uur
TK Pro 1000 ml brushed stainless / shale black TK Closure 38 uur 100 uur
TK Wide 532 ml diverse kleuren Café Cap 14 uur 47 uur
Tumbler 236 ml diverse kleuren Tumbler Lid 2 uur 10 uur
Tumbler 473 ml diverse kleuren Straw Lid 4 uur 20 uur

Babyfles

De babyfles komt met standaard bijgeleverde spenen, de spenen zijn ook los verkrijgbaar. Ze zijn in de maten slow, medium en fast en welke maat geschikt is, is afhankelijk van de leeftijd van je kindje.
 
slow 0 - 6 maanden 1 gaatje
medium 6+ maanden 2 gaatjes
fast 9+ maanden 3 gaatjes

Kid Kanteen 

Als je kindje groter wordt en naast de fles ook leert drinken uit een beker kan de Klean Kanteen Classic met een Sippy Cap erg handig zijn. Deze enkelwandige drinkfles bevat in de dop een siliconen afsluit stukje, waardoor als de drinkfles onderste boven wordt gehouden er geen vloeistof uit lekt. De beker kan dus veilig overal neergezet worden zonder dat het één grote knoeipartij wordt. Gaat de drinkfles mee in de tas, dan wordt de Loop Cap (draaidop, zonder drink mogelijkheid) aangeraden. Hiermee maak je de drinkfles lekvrij. 

Als de tuitdop (Sippy Cap) niet meer nodig is, kan de dop eenvoudig worden vervangen door een sportdop. Deze zijn los verkrijgbaar, hierdoor hoef je niet direct een geheel nieuwe fles aan te schaffen en kan de drinkfles nog een geruime tijd mee. 

Klean Kanteen - Classic

De drinkfles Classic is verkrijgbaar in 500 ml, 800 ml en 1200 ml. Alle drie de flessen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, de 1200 ml alleen in brushed stainless en shale black. De classic drinkfles is ideaal voor tijdens het sporten, wandelen, fietsen en op je werk. De 500 ml en 800 ml komt standaard met een sportdop en de 1200 ml met een draaidop. Beide doppen zijn ook los te verkrijgen en met de draaidop maak je de drinkfles 100% lekvrij, erg fijn als hij in de tas mee gaat. 

Klean Kanteen - Tumbler

De Tumbler is eigenlijk een geïsoleerde drinkbeker. De kleine variant (236 ml) is ter grote van een koffiemok en komt standaard met een Tumbler Lid. De Tumbler Lid is een deksel welke spat en mors vrij is, het heeft een opening om te kunnen drinken. Hierdoor is deze ideaal voor onderweg in de auto en om op je werk de koffie of thee zonder te morsen van het koffiezetapparaat naar je werkplek te krijgen. 

De grote variant (473 ml) komt standaard met een Straw Lid en een bijpassend rietje. De Straw Lid is een afgesloten deksel met in het middel een siliconen gat om het rietje door te steken. De grote drinkbeker houdt de warme drank tot wel 4 uur warm. De ideale drinkbeker voor een heerlijke cappachino, latte machiato of een grote kop thee. Maak je graag smoothies? De drinkbeker houdt ze tot wel 20 uur koel. 

De Straw Lid en de Tumbler Lid zijn geschikt voor de grote en de kleine beker en beide los verkrijgbaar. 

Klean Kanteen - TK Wide

De TK Wide is een geïsoleerde drinkbeker met een TK Closure sluitingssysteem. De drinkbeker wordt standaard geleverd met een Café Cap en het maakt gebruik van een TK Closure sluitingssysteem met inwendig schroefdraad. De koffiedop is gemakkelijk open te draaien en te sluiten. De dop is niet 100% lekvrij, maar makkelijk te reinigen. 

Klean Kanteen - TK Pro

De TK Pro is een thermoskan, welke geheel plastic vrij is. Verkrijgbaar in 500 ml, 750 ml en 1000 ml. Door de TK Closure sluitingsysteem kun je uit elke hoek koffie schenken. Het schroefdraad bestaat uit bolletjes en naast dat het gemakkelijk schenkt is het ook makkelijk schoon te maken. 

Doppen


(Wide) Loop Cap (draaidop)

De draaidop geeft een 100% lekvrij garantie, het sluit middels een schroefdraad. De draaidop is beschikbaar in een smalle en een wijde variant, afhankelijk dus van je gekozen drinkfles. De Wide Loop Cap is geschikt voor alle Wide Klean Kanteen producten en de Loop Cap is geschikt voor alle Classic Klean Kanteen producten. 

Sport Cap (sportdop)

De sportdop is niet 100% lekvrij, bovenaan de dop zit een ventiel om gemakkelijk te kunnen drinken, hier kunnen druppeltjes vloeistof uitkomen. De sportdop is voorzien van een zachte siliconen drinktuit welke omhoog getrokken kan worden om de fles te openen en eruit te drinken. Ben je klaar met drinken, duw de drinktuit weer naar beneden en de fles is afgesloten. Het is voorzien van een handige bevestigingslus en is vaatwasserbestendig. De sportdop is geschikt voor alle smalle classic flessen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Tumbler Lid

De Tumbler Lid is geschikt voor op de geïsoleerde drinkbekers, de Tumblers. In het deksel zit een opening om te kunnen drinken, hiermee is het deksel niet lekvrij maar wel spatbestendig.

Straw Lid

De Straw Lid is geschikt voor op de geïsoleerde drinkbekers, de Tumblers. Het deksel is gesloten van boven en heeft in het middel een gat waardoor een rietje geplaatst kan worden. Het gat van het rietje wordt afgesloten met siliconen waardoor de deksel spat en mors vrij is. Het deksel is niet lekvrij! De Straw Lid is los verkrijgbaar en komt standaard met een rietje en borsteltje. 

Cafe Cap

De Cafe Cap is geschikt voor alle wijde drinkflessen. Het deksel kan eenvoudig worden open en dicht gedraaid als je wilt drinken en is lekvrij. Voor het grondig reinigen de dop is het mogelijk om de dop gemakkelijk uit elkaar te halen en zo goed schoon te maken. 

Reinigen en onderhoud


Reinigen

De drinkflessen welke zijn voorzien van de Klean Coat kunnen het beste met de hand worden afgewassen. De brushed stainless varianten zijn zonder coating en geschikt om in de vaatwasmachine te reinigen. Alle losse onderdelen zoals de doppen en rietjes zijn ook geschikt voor de vaatwasmachine. 

Onderhoud doppen

Om de levensduur van je drinkfles of drinkbeker te verlengen zijn er onderhoudsetjes verkrijgbaar. Hiermee kun je eenvoudig zelf onderdelen vervangen en zo langer gebruik maken van je drinkfles. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies