KleanKanteen_CafeCap_Onderhoudsset
Cafe Cap Onderhoudsset
0 Reviews | Review toevoegen

Klean Kanteen - Cafe Cap Onderhoudsset

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 5,20
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De producten van Klean Kanteen zijn gemaakt om levenslang mee te gaan. Helaas kunnen de siliconen ringen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Klean Kanteen heeft er bewust voor gekozen om onderhoudssetjes te leveren. Hierdoor kunnen deze ringen worden vervangen en is er niet gelijk een nieuwe cap of fles nodig en wordt de levensduur van de fles verlengt. De siliconen ring is eenvoudig te vervangen met de packing tool. De siliconen ring is geschikt voor de Cafe Cap.

De Cafe Cap onderhoudsset bevat één paraplu klep en een pakking voor de Café Cap 2.0 en een pakking tool.

Klean Kanteen
Klean Kanteen is een familiebedrijf met een missie. Klean Kanteen heeft de eerst roestvrij stalen- herbruikbare drinkfles geintroduceerd in 2004, omdat ze een drinkfles om de markt wilde brengen de vrij is van schadelijke- en giftige stoffen. Vandaag de dag is Klean Kanteen een gecertificeerd B Corporarion, ze maken niet alleen de hoogste kwaliteit herbruikbare producten, ze werken hard om er alles aan te doen om de vervuiling van "single-use" producten tegen te gaan. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.