Billendoekjes - 10 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

TotsBots - Billendoekjes 10 stuks

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bij het gebruik van wasbare luiers zijn de vrolijke wasbare billendoekjes niet meer weg te denken. De billendoekjes kunnen makkelijk meegewassen worden met de luiers.

In tegenstelling tot het wegwerp doekje bevatten wasbare billendoekjes geen plastic, parfums, chemicaliën en andere hormoonvertorende en schadelijke stoffen.

Afmeting
ca. 17 x 13 cm

Materiaal 
80% bamboeviscose, 20% polyester

Wasinstructie

  • Wassen voor eerste keer gebruik
  • Was max. 60 graden
  • Droog de luier aan de waslijn of in de droger bij lage temperatuur

TotsBots

TotsBots is opgericht door Fiona Smyth en is gevestigd in Schotland. Na de geboorte van hun tweede kindje, wisten Fiona en haar man Magnus dat ze geen wegwerp luiers wilde gebruiken. Fiona ging aan de keukentafel aan de slag en naaide haar eerste set wasbare luiers. Na het eerste ontwerp kreeg ze zoveel lof dat het niet lang duurde tot TotsBots was ontstaan. Vandaag de dag verkopen ze in meer dan 30 landen wereldwijd, desondanks zijn de kernwaarde onveranderd. Het is voor TotsBots van hoog belang dat alle producten worden gemaakt van eerlijke grondstoffen en producten onder goede arbeidsomstandigheden. Naast de fabriek in Schotland zijn ze inmiddels uitgebreid naar een fabriek in Turkije, waar dezelfde kwaliteitsstandaarden en werkomstandigheden worden na geleefd. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.