Bamboozle Stretch - Scamp
0 Reviews | Review toevoegen

TotsBots - Bamboozle Stretch - Scamp

€ 17,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

De Bamboozle Stretch is een voorgevormde luier en is het absorberende deel van een tweedelige luier systeem. De luier is verkrijgbaar ik twee maten en is te verkleinen door middel van drukknoopjes aan de voorkant. Het wordt geleverd met een bamboo booster welke in de luier wordt geplaatst door middel van drukknoopjes. De luier moet nog wel worden bedekt met een overbroekje of een wolbroekje.

Maten

Maat 1: Van 2,7 tot 8 kg
Maat 2: Van 4 tot 16 kg

Materiaal

Buitenkant : 80% bamboe en 20% polyester
Vulling : 100% polyester

Wasinstructie

  • Wassen voor eerste gebruik
  • Max. 60˙C wassen
  • Drogen bij voorkeur aan de waslijn, mag in de droger bij lage temperatuur.

Staffelkorting

Maat 1 : 5 of meer luiers van €17,95 per stuk voor €16,95 per stuk
Maat 2 : 5 of meer luiers van €18,95 per stuk voor €17,95 per stuk

Combineren van de verschillende designs is mogelijk, stuur hiervoor een mail met de gewenste maat, designs en aantal naar info@groeneaapjes.nl of vul het contactformulier in.

TotsBots

TotsBots is opgericht door Fiona Smyth en is gevestigd in Schotland. Na de geboorte van hun tweede kindje, wisten Fiona en haar man Magnus dat ze geen wegwerp luiers wilde gebruiken. Fiona ging aan de keukentafel aan de slag en naaide haar eerste set wasbare luiers. Na het eerste ontwerp kreeg ze zoveel lof dat het niet lang duurde tot TotsBots was ontstaan. Vandaag de dag verkopen ze in meer dan 30 landen wereldwijd, desondanks zijn de kernwaarde onveranderd. Het is voor TotsBots van hoog belang dat alle producten worden gemaakt van eerlijke grondstoffen en producten onder goede arbeidsomstandigheden. Naast de fabriek in Schotland zijn ze inmiddels uitgebreid naar een fabriek in Turkije, waar de zelfde kwaliteitsstandaarden en werkomstandigheden worden na geleefd. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.