Bamboozle Wrap - Cobalt Big Cats
0 Reviews | Review toevoegen

TotsBots - Bamboozle Wrap - Cobalt Big Cats

€ 17,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

De Peenut Wrap is een overbroekje en het waterafstotende deel van een tweedelige luiersysteem. Het is ontworpen in combinatie met de voorgevormde luier zoals de Bamboozle Stretch en het snap-in-one systeem Peenut Pads. In het overbroekje zijn drukkers geplaatst, hier kun je de Peenut Pads inleggers eenvoudig inklikken. Het overbroekje is ook te gebruiken in combinatie met de vouwsystemen prefolds, hydrofiele luiers.

Het overbroekje is verkrijgbaar in twee maten, welke zijn te verstellen door middel van drukknoopjes aan de voorkant.

Maten

Maat 1: Van 2,7 tot 8 kg
Maat 2: Van 4 tot 16 kg

Materiaal

100% polyester met PUL

Wasinstructie

  • Wassen voor eerste gebruik
  • Max. 60˙C wassen
  • Drogen bij voorkeur aan de waslijn

TotsBots
TotsBots is opgericht door Fiona Smyth en is gevestigd in Schotland. Na de geboorte van hun tweede kindje, wisten Fiona en haar man Magnus dat ze geen wegwerp luiers wilde gebruiken. Fiona ging aan de keukentafel aan de slag en naaide haar eerste set wasbare luiers. Na het eerste ontwerp kreeg ze zoveel lof dat het niet lang duurde tot TotsBots was ontstaan. Vandaag de dag verkopen ze in meer dan 30 landen wereldwijd, desondanks zijn de kernwaarde onveranderd. Het is voor TotsBots van hoog belang dat alle producten worden gemaakt van eerlijke grondstoffen en producten onder goede arbeidsomstandigheden. Naast de fabriek in Schotland zijn ze inmiddels uitgebreid naar een fabriek in Turkije, waar de zelfde kwaliteitsstandaarden en werkomstandigheden worden na geleefd.

De producten van TotsBots hebben allemaal een OEKO-TEX Standaard 100 certificaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.