Klean Kanteen - Babyfles - 148 ml
Babyfles - 148ml
0 Reviews | Review toevoegen

Kid Kanteen - Babyfles - 148ml

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 20,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De Kid Kanteen Babyfles is speciaal ontworpen voor baby's. De conische vorm is speciaal voor kleine handjes. De basis en de speen is breed en uitgerust met een dubbel ventilatiesysteem wat zorgt voor ontspannen voedingen, een goede spijsvertering en een goede tandontwikkeling. De babyfles is verkrijgbaar twee verschillende maten in 148 ml en in 266 ml. Zowel aan de buitenkant en binnenkant is de capaciteit weergegeven. De babyfles van 148 ml is standaard uitgerust met een slow flow speen. Mocht een snellere flow nodig zijn, de spenen medium en fast flow zijn los verkrijgbaar.

Eigenschappen
  • Vrij van schadelijke en giftige stoffen (o.a. BPA vrij).
  • Brede opening om makkelijk schoon te maken.
  • Vaatwasserbestendig.
  • Niet geschikt voor in de magnetron.
  • Brede speen.  
Specificaties  
Afmeting hxb (mm) 132,6 x 72,1
Inhoud (ml) 148
Gewicht (g) 90,7
Opening diameter (mm) 54
Leeftijd (maanden) 0 - 6+
Materiaal drinkfles 18/8 food grade roestvrij staal, Klean Coat
Speen zachte, medisch goedgekeurd siliconen

Klean Kanteen
Klean Kanteen is een familiebedrijf met een missie. Klean Kanteen heeft de eerst roestvrij stalen- herbruikbare drinkfles geintroduceerd in 2004, omdat ze een drinkfles om de markt wilde brengen de vrij is van schadelijke- en giftige stoffen. 
Vandaag de dag is Klean Kanteen een gecertificeerd B Corporarion, ze maken niet alleen de hoogste kwaliteit herbruikbare producten, ze werken hard om er alles aan te doen om de vervuiling van "single-use" producten tegen te gaan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.